Де
придбати?

Відрижка, важкість, нудота та блювота – Домрид® відновлює шлунка роботу!

Головна  - Корисна інформація - Чим небезпечна печія?

Чим небезпечна печія?

 Якщо печія з'являється вкрай рідко і після надмірного вживання гострої їжі, томатів і солінь, то досить не повторювати таких помилок надалі. Переглянувши принципи харчування, Ви знімете це питання з порядку денного.

Однак, постійне печіння в області стравоходу і горла повинні змусити Вас ретельніше стежити за своїм харчуванням і пройти медичне обстеження.

Печія сама по собі є неприємним відчуттям, але, крім того, вона сигналізує про більш серйозні проблеми в органах травлення, адже вона не з'являється «на рівному місці».

Якщо Вас постійно супроводжує печія, то вона здатна не тільки порушити звичний ритм життя, але й істотно вплинути на Ваш характер і відносини з оточуючими. Крім того, це наполегливі сигнали від організму, щоб Ви звернули на нього свою пильну увагу.

Передумовами для виникнення печії служать підвищена кислотність в шлунку і порушення нормального функціонування органів травлення. Тобто найчастіше цей симптом з'являється при виразках і хронічних гастритах, захворюваннях підшлункової залози, жовчовивідних шляхів. Іноді стенокардія так само дає про себе знати за допомогою печії.

Наявність зайвої ваги, куріння, вживання алкоголю і газованих напоїв теж не подобаються Вашому шлунку. І він починає протестувати, посилаючи сигнали. Але якщо Ви наполегливо їх ігноруєте і продовжуєте вести некоректну харчову політику стосовно свого організму, то в підсумку «заробляєте» хронічні болячки, які вже напевно Вас відучать від нездорового харчування. Воно Вам треба?

Тому, найкраще, при появі печії переглянути принципи харчування і спосіб життя, любіть і бережіть себе!